Dr. Bűdi Tamás - A gyermeksebész szakorvos válaszol

Köldöksérv
Tisztelt Dr.Úr˘˘
Kislányom júnus 8-án tölti a 3.évet,köldöksérve van de csak kisujjbegynyi.Érdemes ezt ragasztani?Mennyi esély van a műtétre,ilyen pici sérvnél?Ha ne adj Isten műteni kellene meddig kellene korházba maradni?Igazából akkor látni csak ha áll,ha fekszik vagy bármi akkor semmi.
Válaszát elöre is köszönöm.
üdv:i.
Az orvos - Dr. Bűdi Tamás - válasza

Tisztelt Anyuka! Az általánosan elterjedt hiedelemmel ellentétben a köldöksérvek gyógyulását a ragasztás nem befolyásolja. A gyermek 5 éves koráig várható, hogy meggyógyul önmagától a köldöksérve, ezt követően már javulás nem várható, így műtét javasolt. A műtét egy napos ellátás keretében megoldható (reggel jönnek, este mennek).

Dr. Bűdi Tamás

Feladás dátuma: 2012.04.20 13:41 | Kérdező: Hné | Típus:Tipus-1 | No.526 | Id:75
← Vissza